Comunicat de presă

Bursa Generală a locurilor de muncă

 

 

In  data de 28 martie 2014 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani organizează « Bursa Generala a locurilor de munca », acest eveniment va avea loc începand cu ora 09.00 , în sediul Casei de Cultura a Sindicatelor Botoşani .

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani adresează o invitaţie tuturor agenţilor economici la “Bursa Generala a locurilor de munca” una dintre cele mai importante actiuni în domeniul ocupării  la nivel judetean .

Acest eveniment se inscrie în traditia activitatilor implementate de Serviciul Public de Ocupare şi se adresează atat angajatorilor cu interes în recrutarea de personal cat si persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă .

Agenţii economici interesaţi, pot să depună ofertele cu locurile de muncă vacante în vederea participarii si la  Punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Botosani din judeţ ( Dorohoi şi Săveni ) . Ofertele cu locurile de munca se pot transmite si prin fax la numărul de telefon 0231-536793, 0231-616399 - sau prin e-mail la adresa ajofm@bt.anofm.ro

 

                                                                                                      

DIRECTOR EXECUTIV    ,                       COMPARTIMENT COMUNICARE,

            Teodor DIMITRIU                                                              Gabriela VRANCIUC